Szolgáltatások

Manikűr

Hagyományos manikűr

A hagyományos manikűrrel a köröm felszabadul, kialakítható az ideális körömhossz és forma, a kezelés során a felesleges bőr eltávolításra kerül. Rendszeres manikűrrel megelőzhető a bőrkeményedés kialakulása, garantálja az ápolt kezeket és körmöket.

A kezelést követően választható polírozás mely fényes körmöket eredményez vagy tetszőleges színű körömlakkozás. Évente néhány alkalommal javasolok japán manikűr választását a körmök erősítése érdekében (lásd kézápolás).

Korszerű manikűr

A hagyományos manikűrrel megegyező eredmény érhető el, azonban a hagyományos áztatásos módszer helyett bőroldó folyadékot használok. Korszerű manikűrt olyanok számára ajánlom akik kevesebb letapadt bőrrel rendelkeznek.

A kezelést követően választható polírozás mely fényes körmöket eredményez vagy tetszőleges színű körömlakkozás. Évente néhány alkalommal javasolok japán manikűr választását a körmök erősítése érdekében (lásd kézápolás).  

Géllakk

One step géllakk

A "legkörömbarátabb" géllakkozási technika, mellyel a szín akár 2 hétig tartós lehet. One step géllakkozás során csak 2 réteg szín kerül felvitelre, így a normál géllakkozáshoz képest gyorsabban elkészül, könnyebben leoldható, így kisebb terhet ró a körmökre.

A géllakkozás előnye hogy sokkal tartósabb mint a sima körömlakk, ugyanakkor a műkörömhöz képest, természetesebb, rugalmasabb marad a köröm.

3 step géllakk

A géllakkozás előnyei és a tartósság párosul egyetlen technikában. A one step géllakkhoz képest egy megerősítő alapréteg és egy fényzselé is felvitelre kerül, így a gyönyörű körmök akár 3-4 hétig is megtarthatják színüket.

A megerősítő alaprétegnek köszönhetően gyengébb körműeknek is ajánlom.

Műköröm

A műkörömépítés előnye hogy sokkal erősebb és tartósabb körmöket eredményez mint a géllakkozás. A műkörmöt nem szükséges alkalmanként felépíteni, elegendő tölteni azt, az egyénenként változó köröm növekedési ütemétől függően 3-5 hetente.

A műkörömökhöz csak a legújabb és legkorszerűbb anyagot az acrylgelt-porcelánzselét használom, mely erősebb a porcelánnál, minden körömtípusra jól tapad, nem éget. A megfelelő minőség biztosítása érdekében más által készített műkörmöt nem töltök.

Díszítés

Ha nem csak egyszínű körmöket szeretnél, feldobhatod bármilyen díszítéssel, ennek csak a fantáziád szabhat határt. Választhatsz csillámport, transzferfóliát, köveket, körömdíszeket, szezonális mintákat (halloween, karácsony, valentin nap stb.), matricákat, nyomdát, pókháló zselét, beépített díszítést (szabadszél beépítés csak műkörömnél lehetséges), "magic stripes".

Kézápolás

Japán manikűr

Különleges körömápolási és díszítései technikai, mellyel a köröm egészen addig fényes marad amíg le nem nő. A hagyományos manikűrt követően méhviaszpasztát dörzsölök a körömbe, amely erősíti, táplálja azt valamint talkum porral fényesítem.

Egész évben erős, ápolt, gyönyörű természetes körmök érhetők el 2-3 hetente ismételt kezeléssel. 

Paraffinos kézápolás

Gyulladáscsökkentő, vérkeringés fokozó, kötőszövet erősítő hatású, egyedülálló módon tud a bőr állagán javítani. Megszünteti a szárazságot, repedezést ugyanakkor nem okoz irritációt, így bátran ajánlom érzékeny bőrűeknek is. Javaslom SPA ápolást követően alkalmazni a nagyobb hatásfok elérése érdekében.

SPA ápolás

A bőr vérkeringését radírozással fokozza, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti a hatóanyagok (pl. E vitamin) bőr mélyebb rétegeibe jutását, hatékonyabbá téve a bőr táplálás menetét, így lassítja az öregedés folyamatát.

Kényelmi szolgáltatások

Rendkívüli időpont

Nyitvatartási idő előtt vagy után érkeznél? Esetleg csak a hétvégén jut idő magadra? Rendkívüli időponttal nálam így is szépülhetsz. Időpontfoglalás kizárólag telefonon keresztül!

Otthoni szolgáltatás

Otthonod kényelmében szépülnél? Esetleg barátnőiddel együtt vennétek igénybe szolgáltatásaimat? Ha van egy megfelelő asztalod és Budapesten a X., XIV., XVI., XVII. kerületben, Csömörön, Kistarcsán, Nagytarcsán vagy Pécelen laksz, házhoz megyek. A szolgáltatás kizárólag hétvégén elérhető. Időpontfoglalás kizárólag telefonon keresztül!